Hålansvarig

Hej alla hålansvariga!

Vi är enormt tacksamma att ni vill hjälpa till och underhålla A6 discgolfpark. Allt jobb ni gör kommer utveckla A6 Discgolfpark till det bättre!

Vad innebär det att vara hålansvarig?

Det innebär att du/ni håller hålet rent och snyggt. Det ska vara lätt att hitta discarna, lätt att gå på hålet utan att snubbla över grenar och pinnar. Där det går att klippa med åkgräsklippare får man göra det. Marken önskar vi ha jämn och fin. Ruffen önskas vara tuff, men undanplockat från löst på marken. Gräset kan med fördel trimmas ett par gånger per år i ruffen

Får jag ta ner träd?

Nej, varken levande eller döda träd får tas ner, är det korta svaret. Men i samråd med ansvariga (Marcus Johansson, Carl Falk och Alexander Uhnell) får man göra vissa åtgärder. Kolla med oss först.

Kommer jag alltid vara hålansvarig för mitt hål?

Nej, förhoppningen är att ert jobb kommer göra det enklare för er i framtiden och att ta kortare tid att hålla fint. Då kan åkgräsklipparen ta över och klippning kommer ske på schemalagda tider.

Vilka redskap finns?

I containern finns både enklare handredskap och motordrivna. För enklare jobb finns kratta, spade, mindre grensax, skottkärra och sopborste.

Jag behöver bränsle, hur gör jag?

Stor blå dunk = Bensin V-power 98

Svart dunk = Bensin Blyfri 95

Grön och röd dunk = Oljeblandat med 95.

Grön plåtdunk = Diesel

Jag har egen utrustning får jag använda den?

Ja, det får ni gärna göra. Vi ersätter däremot inget om era saker går sönder. 

Ett redskap gick sönder, hur gör jag?

Som van maskinist vet jag att redskap och maskiner kan gå sönder. I första hand önskar vi att ni är varsamma med utrustningen. Vi vill veta DIREKT när något har gått sönder. Det gör att vi kan ersätta redskapet eller laga om det går. Vissa delar finns redan i containern, men annars tar vi hand om det. Ingen kommer bli arg på er om något händer, men säg till.

Har ni frågor kontakta först Marcus Johansson 070 5 10 53 18.