JB-golfen

Till JB-golfen Statistik

JB-golfen spelas på onsdagar och söndagar från april till och med september. I år spelar vi samtliga tillfällen på A6 Discgolfpark. Nytt för i år är också att de fyra första tillfällena och de två sista på onsdagar ersätts med träningar.

Söndagar börjar vi kl. 15.00. På onsdagar anpassar vi oss efter solnedgången och därför börjar vi klockan 17.00 i april och september, oavsett om det är JB-golf eller träning. Övriga månader, maj – augusti, börjar vi klockan 18.00 på onsdagar. Kom i god tid så vi kan börja enligt plan. Vi samlas vid utkast 1, nedanför förrådet.

Vi använder digitala scorekort från Tjing. Anmäl er senast 30 min före start på tjing.se/events/.

Alla är välkomna, nybörjare såväl som proffs. Vi kör med handicap-system så alla kan tävla mot varandra utan speciell klassindelning.

Från och med 2019 tillämpar vi Svenska discgolfförbundets regler om rökning under tävling utan undantag och det är därför inte tillåtet att röka under JB-golfen.

I år är Marcus Johansson, Lucas Fagerberg och Cristian Calzon ansvariga.

Om du har frågor inför start, ring Marcus Johansson på 070-5105318. Övriga frågor skickas till jb-golfen@jbdg.se.

Information om åtgärder avseende Corona-viruset

Vi anpassar vår verksamhet efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och Svenska Discgolfförbundets rekommendationer. Vi håller också dialog med Jönköpings kommun för att kunna bedriva vår verksamhet enligt de lokala förhållandena.

Trots att restriktionerna lättat vill vi att ni följer dessa åtgärder för att ska känna sig trygga:
– Har du minsta sjukdomssymptom, stanna hemma.
– Vi vill att alla anmäler sig till eventet på tjing.se senast 30 minuter före start för att ansvariga ska kunna dela upp grupper och att de som vill ska kunna gå direkt till sina starthål. Samlingen före och efter tävlingen är inte obligatorisk.
– Undvik kroppskontakt och håll avstånd till övriga kastare om ni inte kommit överens om annat.
– Plocka endast upp dina egna discar och undvik att röra andras prylar eller flytta väskor och liknande utan lov.

Statistik över årets rundor finner du här: JB-golfen Statistik