JB-golfen

Till JB-golfen Statistik

OBS! På grund av spridningen av Corona-viruset vidtar vi åtgärder för att minska riskerna, se information längre ner. Vänligen läs igenom och respektera dessa riktlinjer för allas bästa.

JB-golfen spelas på onsdagar och söndagar från april till och med september. Udda veckor spelar vi i Knektaparken, jämna veckor på A6 Discgolfpark. Onsdagar börjar vi klockan 18.00, förutom i april och september då vi startar 17.00. Söndagar börjar vi kl. 15.00. Kom i god tid så vi kan börja enligt plan. I Knektaparken samlas vi vid området kring utkastet till hål 1, intill kanotstadion. På A6 samlas vi vid utkast 1, nedanför förrådet.

Vi använder digitala scorekort från Tjing. Anmäl er senast 30 min före start på tjing.se/events/.

Alla är välkomna, nybörjare såväl som proffs. Vi kör med handicap-system så alla kan tävla mot varandra utan speciell klassindelning.

Från och med 2019 tillämpar vi Svenska discgolfförbundets regler om rökning under tävling utan undantag och det är därför inte tillåtet att röka under JB-golfen.

I år är Marcus Johansson och Victor Holmgren ansvariga.

Om du har frågor inför start, ring Marcus Johansson på 070-5105318. Övriga frågor skickas till jb-golfen@jbdg.se.

Information om åtgärder avseende Corona-viruset

Vi anpassar vår verksamhet efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och Svenska Discgolfförbundets rekommendationer. Vi håller också dialog med Jönköpings kommun för att kunna bedriva vår verksamhet enligt de lokala förhållandena.

Trots att restriktionerna lättat vill vi att ni följer dessa åtgärder för att ska känna sig trygga:
– Har du minsta sjukdomssymptom, stanna hemma.
– Vi vill att alla anmäler sig till eventet på tjing.se senast 30 minuter före start för att ansvariga ska kunna dela upp grupper och att de som vill ska kunna gå direkt till sina starthål. Samlingen före och efter tävlingen är inte obligatorisk.
– Undvik kroppskontakt och håll avstånd till övriga kastare om ni inte kommit överens om annat.
– Plocka endast upp dina egna discar och undvik att röra andras prylar eller flytta väskor och liknande utan lov.

Statistik över årets rundor finner du här: JB-golfen Statistik